Tervetuloa
Ajankohtaista
Rautajärven Seudun Kylät Oy
Yritykset
Palvelut
Yhdistykset
Koulu
Rautahovi
Vapaa-aika
Historiaa
Tontit ja vuokrakämpät
Kukkialle.fi
Missä olemme?
Kuvia kylältä
Vuokrattavana juhlateltta
Ota yhteyttä
Facebook Rautajarvi
Instagram Rautajarvi
Ajankohtaista

Tapahtuu kylällä  2019

ja taas kesällä... 


PESÄPALLOA PELATAAN   TORSTAISIN  klo 18.00.  (ei juhannusviikolla) Rentoa pesäpalloilua nuorille ja aikuisille. Turvallisuussyistä yli 12-vuotiaille. Jos on oma räpsä, niin ota mukaan. Kaikki rohkeasti mukaan pelaamaan!- SAHTISEURAN TANSSIT LA 27.7. klo 20-01

- RAUTAJÄRVI ROCK LA 14.9. klo 20-02

- RAUTAJÄRVEN JOULUMYYJÄISET SU 1.12 klo 11-14
SmartPost-automaatti , toimii nyt!

Pälkäneen ensimmäinen Postin pakettiautomaatti on nyt Rautajärvellä-

Automaatin kautta voi noutaa verkkokauppaostokset, lähettää paketteja maksamalla postimaksu etukäteen verkossa sekä palauttaa verkko-ostoksia.

Automaatti on sijoitettu entisen kyläkaupan eteistilaan, jonne kuljetaan Kahvila EloTähkän kautta. Automaatilla voi asioida kahvilan aukioloaikoina, näin talviaikaan ma-to 9-18, pe 9-20 ja la 9-18. Kesällä sitten kesä aukioloaikojen puitteissa.

Ohjeita löytyy osoitteesta; https://www.posti.fi/henkiloasiak…/smartpost-automaatti.html

ja myös täältä (miten esimerkiksi ohjaat pakettisi haluamaasi noutopisteeseen) https://www.posti.fi/…/vas…/lahetysten-vastaanottaminen.html


 

 

 
KYLÄYHDISTYS SAANUT AVUSTUKSIA KYLÄN KEHITTÄMISEEN JA HYVINVOINTIIN

Rautajärven Kyläyhdistys ry sai avustusta Pomoottori ry:ltä ja Pirkan Helmi ry:ltä.
    Pomoottori ry on maaseudun kehittämisyhdistys ja sen tuella kehitetään tänä keväänä Rautajärven seudun markkinointia mainiona asuinpaikkana.
    Leader Pirkan Helmi Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta taas tuetaan Rautajärven kuntosalin Ironlake Gymin varustelua ja urheilukentällä sijaitsevan kodan kunnostusta. Uudet laitteet ovat jo kuntosalilla, ja  kohtapuoliin kaikkien käytettävissä. Kodan kunnostus alkaa huhtikuussa ja mm. uusitusta tulisijasta päästään nauttimaan jo tulevana kesänä.