Asumaan Rautajärvelle!

Rautajärven torppakylä onkin monelle tuttu lehdistä ja valtakunnallisesti palkittu Vuoden Leader -hanke 2022. Saa Rautajärvelle muutakin rakentaa kuin torppia ja löytyy meiltä vuokrarivitalojakin.

Rautajärven torppakylä

Punainen tupa ja perunamaa  - siinäpä torppakylän idea
Tosin tupa on noin 100-vuotias talo uudesti rakennettuna, puhtaalla tekniikalla ja nykyajan mukavuuksien kera. Uusi ja vanha osaaminen paiskaa kättä. Ja se perunamaa, sekin on erilainen kuin perinteisesti, sillä maassa on orgaanisilla ravinteilla ladattua biohiiltä. Ensimmäinen torppakylän siirrettävä talo valmistui vuonna 2022. Maailman tuulet ei torpassa asujaa hetkauta ja Kukkian kylissä on hyvä elää vahvan yhteisön keskellä.

Lue lisää Torppakylästä!

Torppakylä Rautajärvi

Tontit Rautajärvellä

Rautajärveltä löytyy yli 30 kaavoitettua tonttia, josta valita mieleisensä. Metsän siimekseen, harjun huipun männikköön, ison aukean laitaan suojaan haavikkoon, joen ääreen, viljavalle hiesumaalle, jossa piha kukoistaa. Kunnan vapaat tontit Pälkäneen kunnan sivuilta.

Kotiin Kukkialle

Kukkialle.fi -sivulta saat vähän ajatusta siitä, miksi ihmiset rakastavat asua Kukkian kylissä, joihin Rautajärvikin kuuluu.