Rautajärvi

PÄLKÄNEEN ITÄINEN KESKUS

Pienessä kylässämme asuu reilut 300 vakinaista asukasta. Täällä on aktiivisia vaki- sekä vapaa-ajan asukkaita ja Rautajärvellä saadaankin monet asiat tapahtumaan talkoovoimin. Rautajärven kuntosali, jääkiekkokaukalo ja uimarantojen huussit hoidetaan esimerkiksi talkoilla. Talkoovoimin valmistui kesällä 2022 Auraanpohjan uimarantaan uusi laituri ja koulun pihalta lähtevä frisbeegolf -rata.

Rautajärveltä löytyy monipuolisesti yrittäjiä eri aloilta mm. rakennuspalvelut, putkityöt, pito- ja liikuntapalvelut saat tilattua kylän innoviitisilta ihmisiltä. Kaunis luonto ja upeat vesistöt ovat lähellä. Täällä on jokaiselle jotakin. Monipuolista harrastustoimintaan musiikista, käsitöistä, liikuntaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kylän vireään toimintaan.   

Rautajärven kylää kehitetään jatkuvasti myös hankkeiden avulla. Rautajärven Torppakylä valittiin vuoden valtakunnalliseksi Leader -hankkeeksi 2022! Ja tällä hetkellä käynnissä on Rautajärven koulua koskeva suunnitteluhanke menetyksestä menestykseen.

Rautajärven sijainti